disclaimer

Disclaimer

M. de Koning Autoverhuur is onderdeel van M. de Koning Autobedrijven B.V.* (M. de Koning) stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Afbeeldingen

Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanafprijs geldt.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan M. de Koning of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van M. de Koning.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. M. de Koning is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot M. de Koning Autobedrijven B.V. t.a.v. Klantenservice, Postbus 65, 2920 AB Krimpen aan den IJssel.

 

* M. de Koning Autobedrijven B.V. (KvK 24127679), gevestigd aan de Stormpolderdijk 38, 2921 LL te Krimpen aan den IJssel, is dealer van Audi, Volkswagen & Volkswagen Bedrijfswagens.

 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon