Ik heb een schade gereden / aanrijding

Wij adviseren u ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de schade en daarnaast ook een schadeformulier in te vullen. Het schadeformulier treft u in het voertuig aan. Het volledig ingevulde schadeformulier ontvangen wij graag spoedig mogelijk. Is het niet mogelijk om verder te rijden? Geef dit dan aan als u met ons contact op neemt. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon