Ik heb pech met mijn huurauto

Ondanks dat alle auto's in onze vloot tijdig en zorgvuldig onderhoud genieten kan er onderweg altijd iets mis gaan. Daarom hebben wij standaard pechservice op al onze voertuigen.

In geval van pech kunt u tijdens kantooruren (08:00 - 17:00 uur) bellen naar : 010-4599475

Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de 24/7 M. de Koning Autolease Alarmcentrale: 010-4599477

Ook is het mogelijk om ons per e-mail te bereiken via verhuur@mdekoning.nl

Reparaties mogen alleen in overleg met de verhuurder worden uitgevoerd.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon