Mail naar M. de Koning Autoverhuur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van M. de Koning Autoverhuur Twitter account van M. de Koning Autoverhuur Contact opnemen met M. de Koning Autoverhuur Bel naar M. de Koning Autoverhuur
Zakelijke verhuur
M. de Koning Autoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke verhuur


M. de Koning Autoverhuur heeft altijd de oplossing !

Heeft u een shortlease auto nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoer? Nieuw personeel of tijdelijk extra grote vervoerscapaciteit?

M. de Koning Autoverhuur beschikt over een grote verhuurvloot van ongeveer 200 huurauto's. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij M. de Koning Autoverhuur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is M. de Koning Autoverhuur 5 sterren Bovag gecertificeerd.

Euromobil Nederland, waar M. de Koning Autoverhuur onderdeel van is, heeft een verhuurvloot van ruim 8.500 auto's (waarvan 1.250 bedrijfswagens), uitsluitend van de merken Volkswagen en Audi. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto's van recente datum.

Met marktconforme tarieven is M. de Koning Autoverhuur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van M. de Koning Autolease te bespreken!

Onbeperkte ruimte

M. de Koning Autoverhuur heeft een breed scala aan huurauto's van de Volkswagen Up tot een Audi A6. Maar ook voor meer personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres, M. de Koning Autoverhuur beschikt over een ruim assortiment personenbussen waarmee u van alle gemakken en luxe bent voorzien.

Heeft u behoefte aan nog meer ruimte, dan kunnen wij u daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieert van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter. U ziet bij ons heeft u letterlijk alle Ruimte.

Meer weten of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op!

Tarieven ZakelijkDirect reserveren